Артем Франков: Динамо в матчі зі Штурмом не можна повторяти помилок Металіста

Відомий український журналіст Артем Франков поділився своїми думками щодо австрійського Штурму, який буде суперником Динамо.

“Зі Штурмом у жодному разі не можна повторити помилку Металіста, а також ряду інших, набагато досвідченіших у єврокубковому плані команд. У 2009-му харків’яни, потрапивши на „граціані“ в плей-офф першої Ліги Європи, по-перше, недооцінили австрійців, лише зміцнившись у цій недооцінці після фартової виїзної нічиєї 1:1.

По-друге, вкрай невчасно затіяли дивну перебудову складу — саме тоді Металіст не по-дитячому хитнуло в бік досить дивної та невдалої селекції (ні Єрьоменко-старший, ні Фредес, ні Лисенко). Що ж, висновки були зроблені, і наступні кошмари команди були пов’язані вже аж ніяк не з футболом…

Згоден, нинішньому Динамо подібне навряд чи загрожує йому по визначенню не до експериментів із складом і якихось селекційних закидонів. Хоча якщо вдасться когось продати, то і щодо покупок все ж доведеться подумати.

Фенербахче вже притяг Луана Переса з Марселя на зміну раптово реалізованому Кіму. Ось тільки пізно пити боржомі, коли бруньки відвалилися. Підозрюю, що сезон зарахується до Жорже Жезуша лише у випадку чемпіонства — незважаючи на те, що його вина в тому, що сталося, не надто велика. Ось чорт — знову мене потягло на проблеми Фенера!

Штурм — команда напрочуд юна і непередбачувана, хоча суботній поєдинок з Зальцбургом (перемога Штурма з рахунком 2:1, — прим.) напевно буде пильно відглянутий тренерським штабом Динамо і дозволить багато в чому зрозуміти, з ким нам належить мати справу“— написав Франков у свіжій електронній версії журналу «Футбол».

Цікаві матріали на тему Динамо – Штурм:

Історія зустрічей “біло-синіх” з австрійськими клубами

Топ-5 перемог Штурма в єврокубках

Згадуємо склад Металіста, який не зміг перемогти Штурм

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *