Олександр Караваєв поділився очікуваннями від матчу Динамо проти Олександрії в УПЛ

Олександр Караваєв

Захисник Динамо Олександр Караваєв розповів про підготовку команди до матчу з Олександрією у 24-му турі Української Прем’єр-ліги.

“Звичайно, після нічиєї вдома з ЛНЗ почуваємося трохи пригніченими, але розуміємо, що у футболі таке буває. Попереду у нас ще багато ігор, головне – зробити висновки з цього матчу, внести корективи та готуватися вже до наступного поєдинку. У четвер у нас буде теоретичне заняття, на якому розберемо минулу гру та готуємось до Олександрії”.

“Тренування у середу сприяло поверненню позитивних емоцій, ми зіграли міні-турнір. Це було потрібно для підняття настрою, щоб ми швидше перемикалися з минулого поєдинку на наступний. Тільки через роботу щодня ми можемо вдосконалюватися”.

“Олександрія виглядала дуже сильно, коли її тренером був Володимир Шаран, потім наставник помінявся, команду очолив Юрій Гура. Тепер головним тренером став Руслан Ротань і мені подобається, як Олександрія грає весь цей час, команда має свій стиль. Буває, у них не виходить, але ми бачимо, що нинішнього сезону вони впевнено грають у свою гру, дотримуються структури”.

“Тому, думаю, нам буде дуже важко. Але команди, які хочуть грати у футбол і демонструють свою гру, а не лише думають про досягнення результату, якраз і подобаються. Тож чекаю дуже серйозну та цікаву гру, адже повторюся, наш суперник демонструє дуже пристойний футбол.

“Ми намагатимемося акцентувати на власну гру, реалізацію моментів і не повторювати своїх помилок, адже знаємо, що були проблеми, які потрібно вирішити і уникати їх у майбутньому. А перш за все, підкреслю, це реалізація”.

“Ми говорили ще давно, що осічок допускати більше не можна. Восени був період, коли в нас було й більше відставання від нашого конкурента, потім воно скоротилося, потім очок було порівну. Завжди кажуть, що нам не можна робити помилок, які потрібно перемагати в кожному матчі. Ми всі це розуміємо. Виходитимемо на поле і робитимемо свою справу. Виходимо на кожну гру, щоб виграти. Але це футбол, тут буває всяке”.

Динамо посідає третє місце в УПЛ, відстаючи від лідера Шахтаря на чотири очки. Матч 24 туру з Олександрією відбудеться 13 квітня. зустріч розсудить арбітр Олексій Деревинський, якого було призначено за процедурою жеребкування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *