Тренер Боруссії Д прокоментував поразку від Атлетіко у першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Едін Терзіч

10 квітня відбувся перший матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між командами «Атлетіко» Мадрид та «Боруссія» Дортмунд. Гра завершилась із рахунком 2:1 на користь іспанського колективу.

Після завершення зустрічі головний тренер німецького клубу Едін Терзич провів прес-конференцію, на якій прокоментував поразку своїх підопічних:

«Все залишається відкритим. Перші 30 хвилин були недостатньо хороші. Часто на цьому рівні все закінчено, якщо ти робиш стільки помилок. Але ми з цим не змирилися і все ж таки зуміли показати, на що здатні. Ми припустилися занадто багато помилок, але для мене важливіша та реакція, яку ми показали.

Зрештою, нічия не була б незаслуженою. Тепер ми з нетерпінням чекаємо на те, що буде через шість днів. Сьогодні ми відчули, чого вони хочуть, і тепер знаємо, що нам доведеться робити вдома».

Капітан Борусії Д Емре Джан:

«Сьогодні нам доведеться жити із цим результатом. Тут непросто грати у футбол, бо вони дуже добре захищаються. Такої ночі теж можна піти під воду. Були моменти, коли вони повністю перемагали нас у боротьбі.

Ми виграємо 2:1, і наступного тижня все буде відкрито. Деякі наші гравці сьогодні трохи нервували спочатку, але після перерви ми показали іншу обличчя. Наші шанси не такі вже й погані».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *