Олег Саленко: В Динамо проблеми з нападниками, не здивуюсь, якщо на цій позиції вийде Гармаш

Екс-форвард київського Динамо Олег Саленко поділився очікуваннями від матчу проти Фенербахче в кваліфікації Ліги чемпіонів.

– Очікую, що матч буде важким. В Динамо зараз немає потрібного потенціалу, дивлячись на останні матчі. Фенербахче докуповує гравців, а в киян багато хто ще не набрав потрібну форму. Тому, відчувається напруга перед матчем.

Думаю, у Луческу немає впевненості, хто гратиме — він не визначився зі складом. Якщо в команди немає цілісності, то всі мають працювати сповна, але в Динамо зараз пів команди випадає.

— Фенербахче можна назвати фаворитом першого матчу?

— Можна, але якщо Мірча Луческу зможе використати те, що є — тактика від захисту і гра на контратаках, то шанси будуть рівними. Поки не зрозуміло, хто і на якій позиції гратиме. Крайні матчі додали неясності в цьому плані.

— Кого ми побачимо в нападі Динамо?

— В киян поки немає такого форварда, якого можна поставити «на вістрі». Не здивуюся, якщо Луческу поставить Гармаша вперед. Бєсєдін може чіплятися, але далі не продовжує гру. Супряга раніше все провалював. Можливо, Ванат може зіграти — він набирає форму, – сказав Олег Саленко.

Ми присвятили Фенербахче декілька статтей:

Розповідь про Івана Вишневського – першого українця в стамбульскому клубі

Не тільки Ребров та Караваєв – згадали тих, хто грав за “канарок” та в УПЛ

Писали про протистояння Фенербахче і українських клубів

Звичайно, зробили статтю про історію протистоянь Динамо з “жовто-чорними”

І розібрали найуспішніший сезон Фенербахче в Лізі чемпіонів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *