Кривбас підсилив склад захисницею збірної України

Досвідчена українська футболістка Ольга Басанська буде грати за Кривбас у новому сезоні. Вона підписала контракт на два роки. Буде виступати під номером 22.

Про це повідомляє клубна прес-служба. Після початку повномаштабного вторгнення з боку РФ вона грала у Вірменії за ФК Хаяса, з якою стала чемпіоном країни.

Більшість кар’єри провела у ФК Житлобуд-1. Разом з командою вона 6 разів ставала чемпіонкою (2006, 2008, 2011, 2012, 2019, 2021) та 5 разів здобувала Кубок України (2011, 2010 2008, 2007, 2006). На її рахунку 2 голи за 72 матчі у складі збірної України.

“Емоції переповнюють. Дуже щаслива повернутись до України і продовжити кар’єру у Кривбасі. На пропозицію перейти до криворізького клубу погодилася відразу, адже розуміла, що тут будується молода, перспективна команда з великим майбутнім.

Для мене це новий виклик. Я – професійна спортсменка, тож амбіції у мене найвищі! З Кривбасом хочу виграти внутрішній чемпіонат, кубок України, і, звичайно ж, представляти Україну на міжнародній арені у Лізі Чемпіонів.

Зустріли і прийняли мене добре. Тут дружній колектив, а кожен з працівників – профессіонал своєї справи“, – сказала Ольга Басанська.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *