Наставниця Ворскли розповіла про плани на зимові збори

ФК Ворскла

Головний тренер жіночої команди «Ворскла» – чинного чемпіона та володаря Кубка України з футболу – Наталія Зінченко розповіла про плани підготовки до весняної частини сезону:

Мої підопічні повернуться з відпустки 15 січня. Перший етап підготовки триватиме до 15 лютого, потім велика група футболісток «Ворскли» вирушить до розташування жіночої збірної України, яка зустрінеться з болгарками у стикових поєдинках за збереження «прописки» в Лізі націй В.

Поки що футболістки «Ворскли» на три очки відстають від «Кривбаса», проте налаштовані серйозно взяти гору в двох поєдинках із лідером та зберегти за собою титул найсильнішої команди України.

Під час зимової перерви «Ворсклу» ніхто не залишив, хоча відразу в кількох підопічних були привабливі пропозиції з-за кордону. Підсилилися тільки Анастасією Кумедою з «Дніпра-1» й на новачків більше не розраховуємо. Старт другої частини сезону запланований на 20 березня.

Раніше всеукраїнське об’єднання тренерів визнало найкращим тренером жіночого футболу за 2023 рік керманича «Ворскли» Наталію Зінченко.

Джерело: sport.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *