Олександр Денисов розповів, чому Ахметов прийняв рішення закрити ТК Футбол

Колишній генеральний директор ТК Футбол Олександр Денисов поспілкувався з нардепом Олексієм Гончаренко. Вони затронули тему і закриття ТК Футбол.

Де-юре я директор каналів футбол, де-факто я займаюсь не розвитком каналів “Футбол”, а закриттям каналів “Футбол”.

Це ще буде тривати деякий час, але як факт я підтверджую – каналів “Футбол” більше не існує. Так, це дійсно винятковий випадок, що ось така “махіна”, якою була медіагрупа “Україна”, просто на високій швидкості як болід Ф-1 було зупиненко.

Чому так відбулось? Я думаю, пояснення з боку СКМ всі були надані. Так, це той закон про олігархів. Власник медіагрупи Рінат Ахметов не хотів бути оліграхом. Я його давно знаю, він завжди з гордістю казав, що сплачує податки, був одним з найбільших платників податків в Україні. Це його чіпляло і принижувало це поняття “олігарх”, що він буде під якимись економічними санкціями.

Це рішення було не просте. Він дуже любив медіа, він захоплювався медіа, він розумівся, що таке частка, що таке рейтинг. Він дивився всі програми, всі шоу на каналі “Україна”. Звісно, він дивився і футбол на каналах “Футбол“, – сказав Олександр Денисов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *