Мирон Маркевич: Динамо має подякувати молодому захиснику Фенербахче

Відомий український тренер Мирон Маркевич поділився враженнями від виступу «Динамо» на міжнародній арені.

— Перед стартом кваліфікації Ліги чемпіонів я передрікав, що кияни візьмуть гору над «Фенербахче». І тішить, що підопічні Mірчі Луческу не підвели, хоча ситуація в повторному матчі в Стамбулі була доволі валідольною.

Киянам, передусім, слід подякувати молодому півзахиснику «Фенербахче» Ісмаїлу Юксеку, якому зрадила витримка і він був вилучений з поля на початку другого тайму. Турецька команда відразу змушена була скинути оберти і гості все сміливіше почали з`являтися біля карного майданчика господарів. А доля протистояння вирішилася в овертаймі, коли динамівці вміло скористалися тим, що грали в більшості.

— Що вам сподобалося в діях киян, кого б серед них виокремили і яких вразливих місць необхідно якнайшвидше позбутися?

— Насамперед віддам належне динамівцям за проявлений характер. Адже після нічиєї в першому поєдинку багато експертів почали віддавати перевагу «Фенербахче», проте підопічні Мірчі Луческу дотримувалися іншої точки зору. Згоден, що до перерви в Стамбулі було важко, але кияни терпіли, в деяких епізодах їм щастило, але вони таки змусили амбітних господарів капітулювати.

Звісно, похвали заслуговує воротар Георгій Бущан, котрий не  тільки парирував пенальті, а й виручив ще в кількох моментах.

Що не сподобалося? На жаль, в складі киян бракує якісних гравців для позиційного наступу. Ось чому динамівцям й надалі нічого не залишається, як розраховувати на контрвипади. Звернув увагу й на те, що «Динамо» поки не підсилилося кваліфікованими нападниками”, – сказав Мирон Маркевич.

Насупним суперником Динамо буде Штурм. В цій статті ми пригадали найкращі перемоги австрійців в єврокубках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *