Рубіалес – про поцілунок з футболісткою збірної Іспанії: “Ермосо знає, що вона бреше”

Луїс Рубіалес

Луїс Рубіалес звинуватив Дженніфер Ермосо у брехні про їхній поцілунок. Після фіналу жіночого чемпіонату світу-2023 Рубіалес, який тоді обіймав посаду голови Королівської іспанської футбольної федерації (RFEF), міцно обійняв і поцілував у губи футболістку збірної Іспанії Дженніфер Ермосо.

Після масової критики Рубіалес оголосив про відставку. У жовтні Дисциплінарна комісія ФІФА усунула його від будь-якої діяльності, пов’язаної з футболом, на 3 роки. Аналогічне рішення ухвалив спортивний адміністративний суд Іспанії (TAD).

«[Поцілунок] був спонтанним, у ньому не було нічого сексуального, він був за взаємною згодою.

Це поцілунок, подібний до того, як я поцілував би свою дочку чи продавщицю лотерейних квитків того дня, коли я виграв би в лотерею, між нами [з Ермосо] була довіра.

Є та версія, яка відповідає дійсності, та та, яка не відповідає. Я кажу правду. То був дружній поцілунок, я не примушував її. Дженні Ермосо знає, що вона бреше. Цілком хибна історія була створена деякими людьми, які їй скористалися, щоб виключити з федерації певних людей – наприклад, Хорхе Вільду та мене», – сказав Рубіалес в інтерв’ю Альвізі Пересу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *