Володимир Пятенко: “Збірна України буде боротися у Лізі націй до кінця”

Першого та п’ятого грудня жіноча збірна України з футболу проведе завершальні поєдинки в Лізі націй, відповідно, з полячками та сербками.

Виконувач обов’язків головного тренера жіночої збірної України Володимир Пятенко розповів про останні новини з табору команди:

Визначились зі складом, який буде залучений в грудневих поєдинках. В порівнянні з жовтневими матчами з грекинями є дві зміни: замість травмованої Анастасії Вороніної з «Колоса» та Марини Шайнюк («Ворскла») запросили Ольгу Басанську (Кривбас») та Тамілу Химич («Житлобуд-1»).

26 листопада вирушаємо до польського Жешува, де проведемо навчально-тренувальний збір. А напередодні зберемося у Львові й відвідаємо фінальний поєдинок Кубка України. В ньому, до речі, візьмуть участь аж 12 футболісток збірної, які захищають кольори «Ворскли» та «Кривбаса», що будуть сперечатися за почесний приз.

В жіночої збірної України ще залишаються шанси в Лізі націй підвищитися в класі, але не все вже залежить тільки від нас. Боротимемось до кінця», – сказав Пятенко ексклюзивно для Sport.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *