Йожеф Сабо: “Судді явно витягнули Італію на Євро-2024”

Йожеф Сабо

Ексгравець і тренер київського «Динамо» та збірної України з футболу Йожеф Сабо поділився думками про непризначений пенальті на останніх хвилинах гри Україна – Італія (0:0).

«В епізоді з падінням Мудрика був 200% пенальті. Але висловлювання Чеферіна зіграло свою роль. Це несправедливість. Якби таке порушення сталося за межами карного майданчика, то суддя зафіксував би його. Мудрик виграв простір у суперника і той його збив. Я дивився багато повторів – це пенальті, без питань. Александер Чеферін повинен подати у відставку. Потрібно запитати, що він говорив суддям і які були рекомендації для них. Навіть якби захисник зіграв рукою, це все одно б не захотіли помічати.

Можна сказати, що в керівництві у Європі залишаються люди, які вирішують, хто має проходити далі, а хто не має. Це далеко від спортивного принципу. Так не можна, особливо сьогодні, коли Україна в такому важкому становищі.

Судді явно «витягнули» Італію на чемпіонат Європи. Італійці дають більше? Вони збирають більше глядачів? Чому таке ставлення до України вже не вперше?! Це кричущий випадок», – сказав Сабо у коментарі для сайту 1927.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *