Володимир Пятенко: “Житлобуд-1 виконав завдання на першу половину сезону”

Головний тренер “Житлобуду-1” Володимир Пятенко прокоментував  гру своїх підопічних у заключному протистоянні першої частини сезону проти “Дніпра-1”:

– Враження від матчу позитивні, бо ми перемогли. На жаль, ми пропустили, бо хотілося б більш надійно зіграти в захисті, спокійніше, скажімо так. Проте радує те, що ми вже стали забивати більше, реалізація стала кращою. Але в обороні сьогодні, на жаль, ми були достатньо сконцентрованими.

– Коли через повітряну тривогу матч переривається на останніх секундах основного часу, коли ваша команда виграє мінімально – це на корись команді чи навпаки?

– Тут же не вгадаєш, як це вплине. Зрозуміло, що ми вигравали й, можливо, нам в плюс. Але це така гіпотетична розмова, тут не вгадаєш, кому в плюс, а кому в мінус.

– Тепер все, дівчата йдуть у відпустку? Які орієнтовні плани на зиму?

– Ми ще будемо дотреновуватися до 25 листопада, а далі хтось їде в збірну, а хтось у відпустку. А на початку січня ми будемо збиратися та готуватися до другої частини чемпіонату. Заділ ми зробили непоганий. Перед чемпіонатом ми ставили завдання на перший етап потрапити до шістки й бути в ній, як можна вище. Завдання на перший етап виконали. Завершили перший етап на четвертій позиції, створили фундамент, щоб боротися за найвищі місця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *