Наставник Шахтаря висловився щодо нічиєї з Ладомиром

Роман Заєв

Головний тренер жіночої команди «Шахтаря» Роман Заєв прокоментував останній поєдинок року з «Ладомиром» (0:0).

– Гра була напруженою, команди не хотіли програвати і докладали чимало зусиль для цього. Поєдинок з «Ворсклою» наклав свій відбиток, наш фізичний стан був не настільки свіжим, як хотілось.

– Чого забракло «Шахтарю» для перемоги?

– «Шахтар» є швидкісною командою в організації гри, саме цього фактору сьогодні бракувало. Футболістки, які додають швидкості, наразі не у відмінному фізичному стані. Головач та Викалюк пропустили певний період часу, і їхньої швидкості не вистачило, щоб організовувати й завершувати контрвипади.

– Викалюк повернулася до стартового складу. Що скажете про її гру?

– Зазвичай про нападницю говорить її ефективність, статистика ударів та кількість забитих м’ячів. Якщо перекладати це на сьогоднішній результат, то не все вдавалось так, як хотілось.

– Розкажіть про плани команди.

– Зараз залишаємось на відновлювальний цикл, після його завершення команда піде у відпустку та буде заліковувати всі рани, яких набула протягом першого кола. У новому році зберемось і розпочнемо підготовку до майбутніх матчів.

– «Шахтар» у другому поєдинку зберігає ворота на замку. Це результат тренувань?

– Багато уваги приділяємо аналізу помилок. Радію, що дівчата дослуховуються до аналізу і намагаються їх нівелювати, але є над чим працювати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *