“Була гарна гра”: Костянтин Фролов – про нічию у матчі Кривбас – Ворскла

Наставник ЖФК Кривбас Костянтин Фролов поділився емоціями від нічиєї з Ворсклою в рамках жіночої ліги.

“Сьогодні зіграли з чемпіоном України – 0:0. Добра гра, багато боротьби, гарні швидкості були, ось тільки забитих мʼячів не було з нашого боку, але ми в цілому задоволені результатом. Тим паче, якщо враховувати, що суперник – чемпіон, достатньо досвідчена команд. Багато дівчат з їх складу грають в національній збірній, учасники Ліги Чемпіонів, до того ж вони 34 поєдинки поспіль не втрачали залікові очки.

Тобто, це перший матч, в якому вони втратили очки. Рухаємось далі, а дівчат можу тільки похвалити, вони сьогодні були героїнями на футбольному полі. Кінцівка була за нами, у Ворскли – вилучення, тому ми ще більше контролювали гру після цього, але нам не вистачило індивідуальних якостей в атаці, щоб поставити «крапку».

На кожну гру будуємо план, інша справа, як дівчата його відтворюють на полі. Ми грали вдома, прагнули перемогти, грали два тайми на перемогу, хотіли сьогодні здобути важливих три бали, але результат на табло. Тому дуже складно говорити відносно втрати балів чи все ж таки здобуття, ми насамперед задоволені самовіддачею дівчат та результатом“, – сказав Костянтин Фролов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *