Віолета Тян та Анна Іванова поділилися емоціями від нічиєї у грі Шахтар – Кривбас

Віолета Тян

Основні футболістки жіночого Кривбасу захисниця Анна Іванова та атакувальний вінгер Віолета Тян поділилися думками від матчу з Ворсклою (0:0).

Стосовно матчу, хочу подякувати команді, ми виклались, показали дійсно яскравий футбол, де була й боротьба. Якісь комбінації проходили, але хочеться більше домінувати над таким гарним суперником як Ворскла, і ми до цього йдемо. Щодня готуємось і сподіваємось, що наступна гра з Ворсклою буде для нас переможною.

Я вважаю, що цей чемпіонат буде дуже цікавим, тому що усі команди підсилили свої склади. Також, думаю, що всі серйозно наразі готуються до матчів і принципово налаштовані на Кривбас, у тому числі. Ми є подразником для всіх, усі команди хочуть показувати кращий футбол з нами, і це тільки додаткова мотивація для нас кожного разу демонструвати що ми кращі й гідні першого місця, ми до цього йдемо“, – сказала Анна Іванова.

“Сьогодні вперше за довгий час нас спіткали дві тривоги, трохи збили настрій та підготовку до гри, але в цілому матч був дуже конкурентним. Фізично втомились, але боротись з чемпіонками на рвіних – це великий крок для нас вперед.

В цьому сезоні буде більше таких матчів, саме з сильними командами, тому ми в очікуванні наступних й хочемо перемагати. У другому таймі ми більше домінували й могли забити, але трохи не пощастило“, – додала Віолета Тян (вона на головному фото – прим.).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *