Зіркова акторка Наталі Портман придбала жіночий клуб через бажання сина

Наталі Портман

Наталі Портман пояснила рішення придбати жіночий футбольний клуб. Актриса є співвласником “Ейнджел Сіті” і знаходиться в Австралії на жіночому чемпіонаті світу.

Портман заявила, що й не думала про те, щоб інвестувати у професійну спортивну команду, поки не помітила, що її син ставиться до футболісток «з таким самим захопленням», як до футболістів.

Я подумала, що ось культура і змінилася, що ось воно! Якщо наші хлопчики так починають рівнятися на жінок, то настав час змін. Саме це і пробудило в мені ентузіазм.

Кумирами та героями стали футболістки. І я думаю, що їхні лідерські якості на полі та за його межами, які ми побачили під час ЧС-2019, по-справжньому мене надихнули. І, звичайно, те, що моя дитина так на них реагувала», – сказала Портман.

Також актриса додала, що на неї вплинула історія про те, як театр допоміг боротися із дискримінацією у Харарі (Зімбабве).

“Коли група людей має не так багато ресурсів для того, щоб спробувати подолати несправедливість, вони створюють театр. І я подумала: я знаюся на театрах, а що саме театральне ми можемо зробити для досягнення гендерної рівності, якщо не зібрати цю приголомшливу велику групу впливових жінок, влаштувати шоу з цими неймовірними футболістками? Мені здалося, що саме так і можна прискорити зміни за допомогою театру“, – зазначила Наталі Портман.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *