Андрій Демченко: “Ми повністю контролювали гру проти Ворскли”

Андрій Демченко

Наставник грузинської Діли Андрій Демченко прокоментував перемогу своїх підопічних над полтавською Ворсклою в матчі Ліги конференцій.

– Для Діли це великий успіх, адже ваша команда пройшла два раунди в єврокубку?

– Так, у попередні два сезони нам не вдавалось пройти навіть перший раунд.

– Перед початком протистояння ви говорили, що дуже поважно ставитеся до Ворсклі та її тренера Віктора Скрипника. Як вдалося перемогти?

У першій грі ми контролювали все до 75 хвилини. Потім ми підсіли трохи фізично. Ворскла здобула шанс, забивши гол, і вони побігли вперед. Ну а там вже – справа у психології. Трішки не дотягнули, на 90+3 пропустили другий гол через свої помилки. Але загалом гра була під нашим контролем.

А вчора у Горі ми повністю контролювали всю гру і не давали Ворсклі нічого вдіяти. Цю гру ми зіграли дисциплінованіше, якісніше, підкоригували, виходячи з першої гри, помилки, які у нас були. І поміняли трохи тактику, це нам допомогло. Ми добре проаналізували першу гру і в нас вийшло.

– На 74 хвилині Руслан Степанюк зрівняв рахунок за сумою двох матчів (3:3).

– Прикра помилка, що ми пропустили гол у другому таймі. То могло призвести до овертайму, це до наших планів не входило. Тому все-таки ми забили третій. Але загалом ми контролювали хід гри. Ми мали моменти, Ворскла ініціативу віддала. Той, хто обороняється, йому завжди важче, ніж тому, хто атакує. Зрозуміло, що Ворскла мала запас міцності у грі, тому вона обрала таку тактику.

Джерело: “Український Футбол”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *