ФІФА розпочала розслідування щодо головного тренера збірної Замбії: відома причина

ЗСУ КУП

Тренер жіночої збірної Замбії Брюс Мвапе торкнувся футболістки за груди під час тренування.

Як повідомляє The Guardian, інцидент стався минулої п’ятниці, за два дні до матчу групового етапу жіночого ЧС проти збірної Коста-Ріки (3:1). Декілька гравців збірної бачили, як Брюс Мвапе після тренування чіпав одну з футболісток за груди.

Спортсменки не повідомляли про інцидент до вильоту збірної з турніру, оскільки побоювалися за своє майбутнє у збірній. Повідомляється, що про інцидент відомо делегату ФІФА та президенту Футбольної асоціації Замбії. Щодо Брюса Мвапе розпочато розслідування ФІФА.

«ФІФА надзвичайно серйозно ставиться до будь-яких заяв про неправомірну поведінку, у нас є чітка процедура для будь-якого футболіста, який хоче повідомити про інцидент. Ми можемо підтвердити, що стосовно жіночої збірної Замбії було отримано скаргу, і наразі щодо неї проводиться розслідування. Ми не можемо надати більш детальної інформації про розслідування з очевидних міркувань конфіденційності.

Будь-хто, хто хоче повідомити про домагання у футболі, може зробити це через платформу конфіденційної звітності ФІФА, при цьому вся інформація обробляється в найсуворішому секреті. У разі встановлення провини ФІФА застосовує найсуворіші з можливих санкцій, включаючи довічне відсторонення від футболу. Наш послужний список демонструє це“, – повідомив представник ФІФА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *