Легенда Ворскли пояснив, чого не вистачило клубу, щоб здолати грузинську Ділу

Легенда полтавської Ворскли Сергій Чуйченко пояснив, чому український клуб поступився грузинській Ділі у матчі Ліги конференцій.

– Надто обережно діяли полтавці, мабуть, сподівалися втримати нічию. А коли взяти до уваги, що розрахунок на швидкий перехід від оборони до атаки не виправдався, то рано чи пізно, але за таку пасивну тактику мало бути покарання. Тим паче, що наш захист інколи нагадував такий собі прохідний двір.

Досить сказати, що єдиний за матч удар полтавчан в площину воріт вже був за рахунку 0:2. Хоча слід сказати, що саме цей «постріл» Степанюка виявився результативним.

– Перед футболістами Діли, в складі яких були й два українці – Кучеренко та Ковталюк, до речі, автор другого голу, треба зняти капелюха, адже вони знову вдома (як у грі з словацьким ДАК) перемагають з потрібним рахунком і крокують далі.

– Згоден, футболісти Діли продемонстрували бійцівську вдачу, чітко виконували тренерські вказівки і були винагороджені. А «Ворскла» розчарувала, для неї знову нездоланною перешкодою стала скромна кваліфікація Ліги конференцій. Значить, з попередніх невдач не були зроблені правильні висновки, зокрема, в плані налаштування“, – сказав Чуйченко в коментарі для Sport.ua.

Сергій Чуйченко грав за Ворсклу з 1996 по 1998 рік. Разом з командою він виграв Першу лігу, а потім посів третє місце в елітному дивізіоні. За цей час він забив 46 голів у 70 матчах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *