Футболістка збірної України прийняла рішення піти з національної команди

Головна команда країни завершила кваліфікаційний етап Кубку світу на третьому місці в групі та не зуміла пробитися до стадії плей-оф мундіалю, який у 2023 році пройде в Австралії та Новій Зеландії.

Після завершення цього ігрового циклу голкіперка “синьо-жовтих” Ірина САНІНА оголосили про завершення виступів за національну жіночу збірну України.

Свій перший виклик до національної команди легенда українського жіночого футболу отримала ще у далекому 2003 році і з тих пір, враховуючи паузи 2005-2007, 2009 та 2011 рр., протягом 15 років продовжувала активно представляти Україну на міжнародній арені:

Ірина САНІНА (36 років). Вперше до заявки на матч потрапила 05 серпня 2007 року в переможному (1:0) товарському поєдинку проти білорусок. Свій дебютний поєдинок провела лише 02 червня 2013 року, у матчі проти збірної Бельгії (0:3). Загалом зіграла у складі головної команди 17 матчів.

«Я прийняла рішення закінчити роботу в збірній! Хочу усім подякувати за цей шлях, який ми проходили разом! Бажаю подальших успіхів і з гордістю носити звання “Гравець Національної Збірної України”! Всіх обійняла і вболіватиму кожен раз за вас!», – підсумувала Саніна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *