Віктор Леоненко: У грі з Шотландією Малиновський допустив багато браку, лідери взагалі провалили гру

Віктор Леоненко в ексклюзивному коментарі для ІА «Центр новин» проаналізував поразку збірної України від команди Шотландії.

Віктор Євгенович, на Вашу думку, чому програла наша команда?

Спочатку я подумав, що збірна України – це «Динамо» Київ, яке приїхало в Шотландію. Але вийшло, що в першому таймі з «Динамо» у збірній був присутній тільки Караваєв.

Нажаль все погане вже починає йти в моду. Там по воротах не б’ють, і моментів нема, і в збірній те саме. Я думаю, що це не пояснення, що хтось захворів. Шотландії без різниці, який склад грає, хто виходить на поле. Так само, як нам без різниці, скільки в Шотландії було хворих. Збірна мала на полі щось зробити. А виходить шотландці катком по нам проїхались.

Наші забули, що є футбольні ворота. Малиновський подумав, що Україна грає в синьому. Стільки браку і не тільки від нього. Було декілька проходів від Мудрика, Михайліченка, але замикання не було.

Ми грали в квадрат, а воріт не було, воротар Шотландії міг стояти на воротах в костюмі… Я багато наших збірників не впізнав. По суті вся команда випала. Мудрик, Довбик намагалися зіграти, заципитись за м’яч. Лідери збірної провалили гру.

Нас міг спасти Бондар (сміється – ред..). Коли він Адамса чуть не вбив! Першого голу не повинно було бути, бо там був реальний фол. У нас в Лізі чемпіонів, на матчах збірної присутня система VAR, але ніхто не дивиться на неї. За перший гол можна було суддю журити. Суддя міг нас спасти, якщо б він вигнав Бондаря з поля“, – сказав Віктор Леоненко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *