Роман Заєв прокоментував перемогу Шахтаря над Ладомиром

Роман Заєв

Наставник жіночого Шахтаря Роман Заєв прокоментував перемогу над Ладомиром (3:2) в матчі 2-го туру Вищої ліги.

– Що відчуваєте після першої перемоги Шахтаря у Вищій лізі?

– Хочу одразу віддати належне Ладомиру: цей клуб виявився дуже добре підготовленим, навіть несподівано добре. Якщо кожен колектив так серйозно підходитиме до підготовки, то рівень українського футболу тільки зростатиме. Також хочу подякувати команді за характер і бажання перемогти. Шахтар завжди лишається Шахтарем – граємо тільки на перемогу.

– Усі голи забито після швидкісних атак – робота під час міжсезоння дала свої плоди?

– Вища ліга висуває свої вимоги, тут футбол швидший і більш несподіваний. Швидке ухвалення рішення разом зі швидким пересуванням полем має конвертуватися в той результат, якого ми прагнемо.

– Чи важко в екстреному порядку замінити Молодюк і Старухіну?

– Завжди є сумніви, коли замінюєш провідних гравчинь, надто в ситуації з неможливістю посилення. Радію, що Лідія Заборовець, яка вперше зіграла в стартовому складі, впоралась. Сподіваємося, Молодюк і Старухіна до матчу з Кривбасом відновляться.

– У другому таймі могли раніше збільшити перевагу й не доводити до кінця матчу?

– Маємо те, що маємо. Футболістки повинні зростати з кожною грою, будуть моменти – будуть голи. Звісно, хотілося б дістати не такий валідольний матч, але вже як є. Повторюся: вдячний дівчатам за терпіння й бажання.

– Результативний вихід на поле Чендей – тренерське чуття?

– Звісно! Завжди слід робити заміни, коли відчуваєш, що треба щось змінювати. Радію, що в Наталії вийшов такий дебют. Для молодої дівчини провести перші хвилини за Шахтар і забити переможний гол – великий аванс. Сподіваюся, згодом авансів буде менше, а якість гри – кращою”, – сказав Роман Заєв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *