Помилка Куртуа та дивне видалення Ермосо в огляді матчу Атлетіко – Реал (Відео)

У Мадриді проходив матч 6-го туру чемпіонату Іспанії. Грали Атлетіко та Реал, чиї зустрічі називаються «мадридським дербі»

Атлетіко — Реал Мадрид 1:2

Голи: Ермосо, 83 — Родріго, 18, Вальверде, 36

Атлетіко: Облак – Феліпе, Вітсель, Рейнілду – Льоренте, де Пауль (Мората, 62), Кондогб’я (Сауль, 81), Коке (Корреа, 73), Карраско (Ермосо, 72) – Грізманн, Жоау Фелікс (Матеус Кунья, 62)

Реал Мадрид: Куртуа – Карвахаль, Мілітао, Алаба, Менді (Рюдігер, 75) – Модріч (Камавінга, 82), Чуамені, Кроос (Асенсіо, 86) – Вальверде, Родріго (Себальос, 86), Вінісіус

Повний матч дивіться на МЕГОГО.

Рахунок у матчі на 18-й хвилині відкрив Родріго: Вальверде пройшов до штрафного майданчика і покотив м’яч на Родріго, той накоротко виконав передачу на Тчуамені, який розкішним м’яким навісом перекинув Феліпе, що не дотягнувся до м’яча, а інші захисники до м’яча не встигли. Родріго без опору в дотик послав м’яч у ворота!

На 36-й хвилині Федеріко Вальверде подвоїв перевагу Реала: Вінісіус обігрався в «стінку» з Модрічем, увірвався зліва до штрафного майданчика і пробив у ближній кут зовсім поряд з ногою Хмари. М’яч влучив у штангу і зрикошетив праворуч, де до нього першим встиг Вальверде, який спокійно добив м’яч у порожній кут!

Наприкінці матчу Маріо Ермосо відіграв один м’яч: Антуан Грізманн виконав подачу з кутового, а захисник головою відправив м’яч у порожні ворота після помилки Тібо Куртуа.

Фото: твіттер ФК Реал Мадрид

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *