Кривбас підписав футболістку збірної Вірменії та екс-воротарку Шахтаря

Крістіне Алексанян

Жіночий Кривбас продовжує комплектацію на новий сезон у Вищій лізі. Клуб поповнився двома новачками.

Першою стала футболістка збірної Вірменії Крістіне Алексанян. Вона буде грати під №33. Контракт підписано на 2 роки. Останні три роки до війни вона грала за Житлобуд-1. Останні місяці вона грала на батьківщині за Хаясу.

“Приємно відчути себе частиною амбітного клубу з великими цілями та професійним підходом до усіх сфер. Сподіваюсь, мій досвід допоможе команді здобути бажані трофеї.

У «Кривбасі» чудовий колектив та крутий тренерський штаб. Керівники клубу дійсно живуть командою. Ентузіазм Артема Гагаріна та його бажання вивести «Кривбас» на європейський рівень підкупають“, – сказала вона клубній пресслужбі.

Іншим новачком стала 19-річна воротарка Вікторія Петровець, яка останній сезон провела в Першій лізі у складі Шахтаря, провела 2 матчі.

“Перехід у «Кривбас» – крок вперед у моїй кар’єрі. У команді підібрані топ-виконавиці в усіх лініях. Зокрема, тут дуже сильні воротарки. Справжнє задоволення тренуватися поруч з цими дівчатами.

Ми заряджаємо одна одну енергією. Я впевнена, конкуренція піде усім нам на користь. Буду працювати, аби якомога швидше дебютувати у Вищій лізі“, – сказала Вікторія.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *