Екс-гравець збірної Італії завершив кар’єру в 31 рік

Давіде Сантон

Екс-гравець збірної Італії Давіде Сантон прощається з футболом у 31 рік. Колишній крайній захисник “Даллороссі”, чий контракт з “Ромою” закінчився в червні, пояснює своє рішення в інтерв’ю Tuttomercatoweb.com:

“Я змушений припинити грати. Не через те, що я не мав пропозицій, не через щось ще, а тому, що моє тіло з такою кількістю травм у минулому більше не може цього виносити. Я мушу це зробити. Я не хочу, але я повинен.

У перший рік, коли мене виключили зі складу, я проходив одне обстеження за іншим, але робити не було чого: тільки ризикувати протезами. Я все ще можу ходити на ногах, але, щоб стати професійним гравцем, потрібно більше”

Я маю ліве коліно, де мені не зробили операцію, але воно мені створює проблеми. А тут ще й знамените праве коліно: тричі проопероване. Видалено весь зовнішній меніск, і як тільки прикладаю мінімальне зусилля, воно набухає і вже не згинається. Всі мої травми згинача стегна це наслідок того, що праве коліно не згинається і ліва нога перенапружується.

«Я не хочу грати більше зі страхом. Я роками грав зі страхом, пристосовувався та старанно працював. Я завжди грав із задоволенням, але останніми роками це було лише боляче. Я не очікував, що моя кар’єра так швидко закінчиться, але треба змиритись“, – сказав Дадвіде Сантон.

На його рахунку 8 матчів збірної Італії. На клубному рівні грав за Інтер, Чезену, Ньюкасл та Рому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *