“Мені важко коментувати цих людей”: Ірина Кочнєва – про українських футболістів, що лишились в РФ

Футболістка національної збірної України з футболу Ірина Кочнєва розповіла, що думає про українських футболістів, які лишились в РФ.

Вони ніяк не висвітлюють війну. Чесно мені важко коментувати цих людей. Дуже важко говорити про цей народ. До 24 числа я навіть не дивлячись на ситуацію в Донецьку та Луганську, я ще якось спокійно ставилася, без агресії.

Зараз я розумію, що я ненавиджу. Я ненавиджу цю країну і нічого не можу з собою вдіяти. В моєму житті не було таких відчуттів, внутрішніх емоцій до людей, такої ненависті. Ніколи не було. Я навіть не хочу їх коментувати та розмовляти про них. Я їх ненавиджу. Все.

Хто для мене герої війни? Нікого не хочу виділяти, весь народ – герої. Люди, які постраждали, люди, які втратили близьких і знаходять у себе сили далі боротися за нашу країну, люди, які помирають за нашу країну, діти, які малюють малюнки нашим військовим, які передають свої накопичення у вигляді монет для Перемоги ЗСУ. Ми весь народ, ми всі Герої.

Не хочу виділяти політиків, я не сильна у політиці. Для мене є наш народ, те що зараз відбувається з нашою країною, це об’єднання…це країна Героїв“, – сказала Ірина Кочнєва.

One thought on ““Мені важко коментувати цих людей”: Ірина Кочнєва – про українських футболістів, що лишились в РФ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *