“Кожного ранку моніторю новини про Україну”: футболістка збірної розповіла, як важко переносить події на батьківщині

Футболістка збірної України та жіночого Кривбасу Ірина Кочнєва поділилась своїми відчуттями від війни.

“Чесно скажу, я навіть 23 лютого, коли вже почали писати новини, що завтра почнеться війна, я до останнього казала “ні”, “це не правда”. Цього не буде –  ні на Донбасі, ні в інших містах. Я до останнього не думала, що він (путін – примю) все-таки наважиться напасти на нашу країну. Навіть зараз, коли я говорю, в мене мурашки по тілу, здається до сих пір, що це сон, в якому ми всі ще спимо. На жаль, він затягнувся. Я взагалі в це не вірила.

Я моніторю Телеграм канал Харків. Я не підписуюсь на кожне місто. Єдине місто, на яке я підписана це Харків. Та деякі загальні канали, де перевірена інформація. Мій ранок починається о 7 ранку з гімну України, з наших новин. Я вмикаю Ютуб і дивлюсь наші новини протягом трьох годин. Без цього мій ранок вже не починається.

Я  щодня підтримую з ними зв’язок, тому що я дуже переживаю. Якщо в новинах почую, що сталося щось у Вінниці, то відразу дзвоню. Дуже складно не розуміти взагалі цю ситуацію, тому що я там не була і я це все не бачила. Я не знаю, що переживають люди і як можна жити з розумінням того, що у будь-який момент може щось статися”, – Ірина Кочнєва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *