Гравчиня Кривбасу: Третє місце – це наша задача мінімум

Футболістка жіночого Кривбасу Руслана Левченко в коментарі для клубної прес-служби розповіла про плани на наступний рік.

“Плани на наступний рік грандіозні. Спочатку нам варто пройти підготовку до початку другого кола, яке обіцяє бути дуже цікавим та складним.

На початку лютого нас чекає Зимовий Кубок, який пройде у рідних стінах. У Кривий Ріг приїде 12 команд, турнір триватиме 5 днів, після цього команда вирушить на збори, а там підготовка до чемпіонату піде повним ходом.

Можу сказати, що апетит команди за перше коло розгулявся, і третє місце це тепер мінімальне завдання. Також у перервах між іграми Кривбасу, стоїть завдання проявити себе та показати хороший результат за молодіжну збірну України.

Точні дати матчів невідомі, але нашими суперниками стануть команди збірних Норвегії та Болгарії, а також збираємося взяти реванш у збірної Австрії“, — сказала вона.

Кривбас на зимову перерву пішов на третьому місці у Вищії лізі. Руслана Левченко відіграла всі 10 матчів в чемпіонаті і забила 1 гол.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *