Тренер Шахтаря: Я б не скидав нас з рахунків в боротьбі за Кубок України

Головний тренер донецького Шахтаря Роман Заєв поділився враженннями від жеребкування 1/4 фіналу Кубка України. Нагадаємо, суперником донецького клубу став гранд жіночого футболу України Житлобуд-2.

– Як прокоментуєте жеребкування? Чи хотіли на ранній стадії зіграти з суперником з Вищої ліги?

– Суперників не обирають. Ми готуватимемося до матчу з усією відповідальністю. Нам випав Житлобуд-2, але був би це Ладомир чи Кривбас, нічого не змінювалося б. Приймаємо жеребкування та готуємося до поєдинку з Житлобудом-2, тим більше що матчі відбуватимуться лише у квітні та часу достатньо.

– Поки що Шахтар не зустрічався з клубами Вищої ліги. Наскільки важливо подивитися на команду на тлі суперника, який вищий за клас?

– Ми готові грати із будь-яким противником. У футболі все залежить від того, наскільки суперник дозволить показати свою силу. Безумовно, перед матчем певна перевага буде в опонента, оскільки Житлобуд-2 вже в авангарді жіночого футболу України.

Але й нас я не скидав би з рахунків, адже кубкове протистояння складається з однієї зустрічі і все можливо. Думаю, що поки що не можна назвати явного фаворита цього поєдинку. Повторюся: матч залежатиме від того, як дасть зіграти проти себе суперник“, – сказав він.

Гра 1/4 фіналу Кубка України запланована на 27 квітня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *