Дев’ять голів в одні ворота: огляд матчу Україна – Іспанія (Відео)

Вчора, 1 липня, відбувся півфінал Євро-2022 по футзалу серед жінок Україна – Іспанія. Чинні чемпіонки Європи здобули дуже впевнену перемогу.

Збірна України – Збірна Іспанії – 0:9

Голи: Майте, 1, Лусі, 8, 28, І. Кордоба, 18, Пеке, 19, Де Пас 28, Санс, 31, Амелія, 32, Сампер 38

Україна: Кислова, Гриценко, Скибіна, Дубицька, Форсюк – Сагайдачна, Дрозд, Титова, Кирильчук, Воловенко, Бабенко, Єрьоменко, Бурлаченко, Рубан.

Іспанія: Сільвія, Майте, Пеке, Амелія, Ана Лухан – Марта, Ноелія, Дані, Л. Кордоба, де Пас, Лусі, Сампер, Санс, І. Кордоба.

Те що буде важко, стало зрозуміло вже на 25-й секунді, коли іспанки вийшли вперед. За півтори хвилини до кінця першого тайму “синьо-жовті” поступались в два голи, але рано розслабились і ще до перерви пропустили двічі.

Такий же провал стався і на 28-й хвилині. Іспанки за короткий відрізок двічі пробили Кислову, а до кінця гри Україна пропустила ще тричі. Що стосується українок, то у них під кінець гри був хороший шанс забити «гол престижу», але удар Воловенко був неточним.

Що ж, в принципі, збірна Іспанії підтвердила свій статус фаворита цього поєдинку. Але, мабуть, ніхто не чекав, що вона його підтвердить так результативно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *