Андрій Шевченко відвідає благодійний тенісний турнір в Польщі

Легенда київського Динамо, італійського Мілану та збірної України з футболу Андрій Шевченко відвідає благодійний тенісний турнір в Польщі.

Про це пише видання ubitennis.com. Він відбудеться в місті Краків 23 липня. Всі кошти підуть на допомогу України через фонд Еліни Світоліної. Також все це відбуватиметься при підтримці ЮНІСЕФ.

Організатором виступлять перша ракетка Польші Іга Швентек, колишня зірка тенісу Агнешка Радванська та українська тенісистка Еліна Світоліна. Оскільки вона вагітна, то буде виконувати роль арбітра. Також в благодійному матчі зіграють поляк Мартін Павелскі і екс-перша ракетка України в чоловічому розряді Сергій Стаховський.

Андрій Шевченко за професійну кар’єру, яка тривала з 1994 по 2012 рік грав за Динамо, Мілан та Челсі. З 2016 року по серпень 2021 очолював національну збірну України з футболу. “Синьо-жовті” під його керівництвом дійшли до 1/4 фіналу на Євро. В минулому сезоні очолив Дженоа, але в клубі з Генуї не пропрацював і двох місяців. Він є амбасадором платформи United24.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *