Чемпіонки Європи влаштували розгром: Україна програла Іспанії в 1/2 фіналі Євро

Сьогодні, 1 липня, в Португалії проходять матчі 1/2 фіналу Євро-2022 з футзалу серед жінок. В першому поєдинку збірна України грала з діючими чемпіонками Європи іспанками.

Збірна України – Збірна Іспанії – 0:9

Голи: Майте, 1, Лусі, 8, 28, І. Кордоба, 18, Пеке, 19, Де Пас 28, Санс, 31, Амелія, 32, Сампер 38

Україна: Кислова, Гриценко, Скибіна, Дубицька, Форсюк – Сагайдачна, Дрозд, Титова, Кирильчук, Воловенко, Бабенко, Єрьоменко, Бурлаченко, Рубан.

Іспанія: Сільвія, Майте, Пеке, Амелія, Ана Лухан – Марта, Ноелія, Дані, Л. Кордоба, де Пас, Лусі, Сампер, Санс, І. Кордоба.

Українки невдало почали гру. Вже на 25-й секунді гри Майте вивела Іспанію вперед. Перший момент у наших був на 4-й хвилині. Гриценко била зблизька, воротар спіймала, тоді випустила з рук, але наша футзалістка другим ударом теж не пробила захист воріт. А вже на 8-й хвилині після контратаки Лусі подвоїла переваго опонента.

Надалі гра вирівнялась за певної переваги іспанок, проте більш пильна гра ще до перерви дозволила їм довести справу до розгрому.

В другій двадцятихвилинці іспанки віддали ініціативу і грали другим номером, але це не заважало їм створювати моменти біля воріт Кислової. Особливо це вдалось на 28-й хвилині, коли протягом декількох секунд українки пропустили двічі. До кінця гри Іспанія, ще тричі забила у ворота України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *