Руслан Ротань назвав причину невдалих результатів Олександрії в УПЛ

Руслан Ротань

Головний тренер «Олександрії» Руслан Ротань прокоментував нічию команди в матчі проти «Металіста 1925» (0:0).

«Щоб вигравати – треба забивати. Я говорив хлопцям: в таких матчах потрібно вигризати, діставати, реалізовувати моменти, попри усі умови, треба «виривати» такі м’ячі. Хлопці старалися, проте на сьогодні маємо такий результат і повинні його прийняти.

Чого не вистачає футболістам? Я вважаю, впевненості. А вона з’явиться тоді, коли почнемо забивати. Треба зробити серію перемог, щоб вона прийшла. Тоді й з реалізацією моментів все буде добре. Помітно, що хлопці хочуть вигравати. Але десь хвилювання, десь тиск того, що треба перемогти за будь-яку ціну, на жаль, тяжіє над усіма нами.

Ми маємо стати тією командою, яка з перших хвилин буде налаштована забивати, тоді ми зможемо розчаровувати суперника і на 94 -ій хвилині, і на 95-ій. Саме цього ми  прагнемо.

Команда повинна грати тільки на перемогу, тільки на результат, де буде +3 очки в нашу скарбничку. Для цього, звісно, потрібно багато працювати. Працювати над реалізацією, над прагненням, щоб з’явилося бажання у всіх, без виключення, грати і перемагати. Тоді прийдуть результати», — сказав Ротань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *