“Як такі помилки можна робити?”: Кучер розніс голкіпера Дніпра-1 після поразки від Зорі

Олександр Кучер

Головний тренер «Дніпра-1» Олександр Кучер дав пресконференцію після програного матчу 21-го туру УПЛ проти «Зорі» (1:2).

— У «Зорі» є два гравці атаки і обидва відзначились голами. Яка причина, що саме ти, від кого треба було чекати найбільшої небезпеки, саме вони і відзначилися?

Звичайно, що ми розбирали гру суперника і готувалися до цього матчу. Розуміли, що у них швидкі гравці – три нападника, а не два. У одного права нога сильна, в іншого ліва й у третього також права.

Все це розбирали та готувалися. Перш за все, там були помилки у наших хлопців.

У першому голі просто треба було вибити м’яч, а в результаті самі собі щось придумали.  Плюс не знаю, що там Рибак ловив, бо він думав, що м’яч за сітку улітає. На цьому можна сказати, що гра закінчилася. Як такі помилки можна робити? Нападники там нічого такого не створили, не обіграли когось один в один, не втекли ні від кого.

Так, другий гол упустили суперника і ще подивимося як так вийшло. Я не бачу там якось проблеми. Усе через індивідуальні помилки – хтось вирішив погратися з м’ячем, пофінтини, замість того, щоб вибити м’яч, — сказав Кучер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *