Директор Полісся Олександр Денисов відреагував на рішення Юрія Калитвинцева подати у відставку

Олександр Денисов

Директор з медіа, маркетингу та спонсорства «Полісся» Олександр Денисов розповів про рішення головного тренера житомирської команди Юрія Калитвинцева подати у відставку:

«Те, що Юрій Калитвинцев подав у відставку стало для нас великим сюрпризом. Клуб точно не готував йому заміну. Сталося, як сталося. Людина відчула таку втому. Не стала чіплятись за крісло і зробила такий принциповий крок, самостійно подавши у відставку.

Це непроста ситуація й для Геннадія Буткевича. Ви бачили в численних інтерв’ю, що він довіряв Калитвинцеву, дуже вірив, що йому вдасться пройти цей випробувальний момент в УПЛ. Для нього це теж шок, стрес.

Перші втрати на початку другої частини сезону, людина приходить і каже, що більше не може. Для Геннадія Буткевича це дуже важка ситуація. Однак він побачив, що Калитвинцев дійсно не потягне зараз психологічно цю історію.

Спочатку відбулась телефонна розмова з президентом, де тренер озвучив своє рішення. Учора відбулась очна зустріч, потиснули руки. Калитвинцев попрощався з командою, і від сьогодні його вже в стані Полісся немає».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *