“Це методична помилка”: відомий рефері прокоментував рішення Шандора зарахувати гол Матвієнка у ворота Вересу

Відомий у минулому рефері Мирослав Ступар  дав свою оцінку скандальному голу Миколи Матвієнка у ворота рівненського Вересу в матчі 2-го туру УПЛ.

“Арбітр Олександр Шандор припустився методичної помилки, коли, призначивши штрафний, почав жестом сигналізувати, що пробиватиметься він по свистку. Арбітр не повинен це робити, обмежившись лише контролем відстані до «стінки». Цим він ввів в оману «Верес».

Також здивувала позиція Шандора, коли Матвієнко виконував результативний удар: перед гравцями, що шикувалися в «стінку», спиною до воріт. Як за таких обставин слідкувати за тим, що коїться в карному майданчику?

Чи буде покарано Шандора? Це прерогатива Комітету арбітрів УАФ, який повинен заслухати рефері, проаналізувати епізод із взяттям воріт «Вереса» і винести свій вердикт“, – сказав Мирослав Ступар у коментарі для Sport.ua.

Капітан Шахтаря пояснив, чому він наважився пробивати штрафний без свистка судді. Наставник НК Верес Сергій Лавриненко також прокоментував цей гол у виконані захисника “гірників”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *