Матвієнко зізнався, що сказав йому арбітр перед скандальним голом Вересу

Микола Матвієнко

Матч Верес – Шахтар закінчився в нічию. В ньому вистачало напруги, яка виникла, зокрема, і через гол, який забив капітан “гірників” Микола Матвієнко. Бек вирішив не чекати свисток арбітра, а пробив зі штрафного неочікувано, чим здивував голкіпера рівнян. Сам захисник пролив світло на своє рішення завдати удару.

– Щодо твого гола зі штрафного, який вийшов доволі курйозним: можеш пояснити, що там сталося?

– Я взяв м’яч, підійшов до арбітра, він мені демонстративно показав на свисток і запитав, чи битиму я по свистку. Я відповів, що ні, поставив м’яч і пробив. Це вже питання до футболістів Вереса, чому вони там не розібралися, але ніяк не до судді та не до мене, – сказав Матвієнко в коментарі клубній пресслужбі Шахтаря.

Варто сказати, що для Миколи цей гол став другим у цьому чемпіонаті. В першому турі захисник забив м’яч у ворота Металіста-1925.

На нашому сайті можна почитати слова тренерів команд. Сергій Лавриненко відмітив важливу роль вболівальників, а Патрік ван Леувен пояснив, чому не вдалося здобути перемогу.

У чинного чемпіона України тепер 4 очки, що дозволило тимчасово вийти на першу сходинку. Для Вереса це перше очко у цьому сезоні, в першому турі команда Лавриненка поступилася Поліссю (0:2). У наступному туру чемпіонату України “Шахтар” зіграє проти “Олександрії”, а “Верес” поміряється силами з “Колосом” з Ковалівки. Обидва матчі заплановані на 12 серпня.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *