“У нас немає часу радіти, попереду дуже важлива гра”: Олександр Зінченко прокоментував перемогу над Шотландією

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко прокоментував перемогу над Шотландією (3:1) у півфіналі відбору на ЧС-2022. У фіналі кваліфіувції українці зіграють з Уельсом.

«Для нас кожна гра як фінал. Ми як команда мріяли про чемпіонат світу, і зараз у нас є ще одна гра. Ми маємо виграти її. Ми знали, що буде важко, але ми забили три голи і могли забити навіть більше.

Гра з Уельсом буде надзвичайно важливою. Це фінал. Кожен з нас має показати найкращу гру в нашому житті, і ми побачимо, що станеться.

Емоції дуже позитивні. У нас немає часу радіти. Попереду дуже важливий матч. Я б назвав його фіналом нашого життя. Кожен з нас має показати найкращу гру в нашому житті. Всі добре розуміють яка ситуація в країні. Тренер підібрав дуже правильні слова перед грою. Не треба було багато говорити, треба було доводити ділом.

Після початку війни ми об’єднались ще більше. І до цього у нас був хороший колектив. Я хочу подякувати вболівальникам від всієї команди. Ми їх чули всі 90 хвилин. Може, в нашій команді немає суперзірок, але у нас є команда зірка. Магія стадіону? Може й так. Назвав би цей стадіон фартовим для нас. Хочу подякувати всім шотландським вболівальникам, тренерам, гравцям за слова перед грою. Дуже дякую їм за це.

Хочу, щоб комендантську годину скасували та ми перемогли у війні. Хотілось би подарувати вболівальникам посмішку хоч на кілька хвилин. Попереду дуже важлива гра. Ми в кроці від нашої мрії», – сказав Олександр Зінченко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *