Олександр Петраков: Дякую хлопцям, вони все виконують

Головний тренер збірної України Олександр Петраков прокоментував перемогу над Шотландією (3:1) у півфіналі плей-оф за вихід на ЧС-2022.

«Перед грою я був спокійний, але коли прийшов на стадіон, всередині почало колотити. Хлопці все зробили. Дуже хочу подякувати хлопцям, тренерам, масажистам, лікарям. Це наша спільна робота. всі робили все для перемоги. Президент УАФ все кинув і приїхав, він знаходиться з нами.

Ми хлопцям говорили, що це силова команда. Ми це знали. Ми взяли контроль над м’ячем, опустили м’яч донизу, тому що вони добре грають головою. Розібрали їх, як це правильно сказати… по кістках. Дякую хлопцям. Вони все виконують, з ними приємно працювати.

Зміна схеми збірної Шотландії? Ми були готові. вони почали грати 3-4-2-1. Ми все хлопцям розповіли. Дуже дякую їм, що вони все слухають і виконують.

Зінченко сказав, що у нас команда-зірка? Я згоден. У нас є і багато гарних футболістів. Чемпіон АПЛ, Миколенко грає в прем’єр-лізі, Ярмоленко грав там, Маліновський виступає в серії

Зараз я зібрав наших масажистів. Хлопцям сказав, що треба відновлюватись. В 11.30 вилітаємо в Кардіфф, ввечері буде тренування. А далі будемо дивитись“, – сказав Олександр Петраков.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *