Франческо Тотті назвав свій улюблений не італійський клуб

Франческо Тотті

Колишній нападник «Роми» та збірної Італії Франческо Тотті розповів про своє ставлення до мадридського «Реала», а також про розмову з президентом іспанського клубу Флорентіно Пересом.

«Чому мадридський «Реал» — моє найбільше футбольне кохання після «Роми»? Він мені завжди подобався з самого дитинства. Коли я був дитиною в Римі, я дивився усі їхні матчі. Мадрид на той час був клубом, який надихав мене з усіма своїми великими гравцями. Я з великими емоціями спостерігав їхню гру.

Чи була можливість поговорити з Флорентіно Пересом і спитати його, чому він не зміг підписати мене на той час? Так, я зустрічався з ним кілька разів, і він сказав мені, що єдиним недоліком його кар’єри було те, що він не зміг отримати мене в «Реал», це було його єдиним слабким місцем», – наводить слова Тотті Marca.

У складі римської команди Тотті став чемпіоном Італії (сезон-2000/2001), двічі вигравав Кубок (сезон-2006/2007, 2007/2008) та Суперкубок країни (2001, 2007). Крім того, разом із збірною Італії форвард став чемпіоном світу (2006).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *