Ерік тен Хаг пояснив ганебний виліт Манчестер Юнайтед з єврокубків

Манчестер Юнайтед

Головний тренер “Манчестер Юнайтед” Ерік тен Хаг прокоментував поразку своєї команди від мюнхенської “Баварії” у матчі Ліги чемпіонів (0:1).

«Ми програли [кампанію у Лізі чемпіонів] не сьогодні, це очевидно. У нас було кілька добрих матчів, але цього виявилося замало. Думаю, ми дуже добре зіграли з «Баварією» і не заслужили на поразку, але все ж таки програли матч.

З точки зору організації гри в обороні ми діяли дуже добре, чудово працювали у пресингу. Ми грали проти сильного суперника. Навіть якщо «Баварія» вимикається з гри, вона має [достатній] індивідуальний клас для того, щоб створити один момент. На жаль, так і сталося», – наводить слова тен Хага офіційний сайт УЄФА.

“Баварія” посіла перше місце в цій групі, набравши 16 очок. На другому місці з 8 балами фінішував “Копенгаген”. “Галатасарай” набрав 5 очок і посів третє місце.

“Манчестер Юнайтед” посів четверте місце в квартеті, набравши всього чотири очки. Це найгірший результат в історії клубу.

“Червоні дияволи” в шостий раз не вийшли з групи в Лізі чемпіонів. При цьому в п’яти попередніх випадках клуб набирав не менше шести очок – такий показник був у сезонах-1994/1995 і 2005/2006.

За 10 останніх розіграшів ЛЧ, включаючи поточний, “МЮ” тільки три рази виступав у плей-офф турніру. Ще в трьох випадках він вибував на груповому етапі, а чотири рази взагалі не брав участі в основній стадії Ліги чемпіонів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *