Наставник Копенгагена висловився про сенсаційний вихід команди до плей-офф Ліги чемпіонів

Ліга чемпіонів

Головний тренер «Копенгагена» Якоб Нееструп прокоментував вихід своєї команди до плей-офф Ліги чемпіонів після перемоги над «Галатасараєм» (1:0).

«Ми повірили у себе з того моменту, як вступили до цього турніру. Сьогодні ніхто не може сказати, що це лише друге місце. Це заслужене друге місце. Ми були другою найкращою командою за підсумками шести ігор у цій групі.

Я дуже пишаюся гравцями. Я пишаюся тим, що ми можемо подарувати всім хлопчикам та дівчаткам Копенгагена ще один приголомшливий досвід на початку 2024 року. Клуб заслужив на це і… насправді це важко. Я не можу підібрати слова.

Якщо вам вдається вийти з групи з «Манчестер Юнайтед», «Баварією» та «Галатасараєм» із трьома очками від «Галатасараю» та чотирма від «Юнайтед», то у вас є шанс рухатися далі й у наступному раунді. Якщо ми не так думатимемо, то напевно програємо», — наводить слова Нееструпа офіційний сайт УЄФА.

“Баварія” посіла перше місце в цій групі, набравши 16 очок. На другому місці з 8 балами фінішував “Копенгаген”. “Галатасарай” набрав 5 очок і посів третє місце.

“Манчестер Юнайтед” посів четверте місце в квартеті, набравши всього чотири очки. Це найгірший результат в історії клубу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *