Зіграли достойно: Шахтар поступився Барселоні у видовищному матчі Ліги чемпіонів

Барселона - Шахтар

У матчі 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів донецький Шахтар відправився в гості до Барселони.

Барселона – Шахтар – 2:1

Голи: Ф. Торрес (28), Лопес (36) – Судаков (62)

Барселона: тер Стеген, Алонсо (Бальде, 70), І.Мартінес, Араухо, Канселу, Гюндоган, Ромеу, Лопес, Фелікс (Гію, 75), Ф.Торрес, Ямаль.

Шахтар: Різник, Конопля, Бондар, Матвієнко, Азаров, Степаненко, Бондаренко, Судаков, Зубков, Криськів (Невертон, 63), Сікан (Келсі, 70).

Вже на восьмій хвилині Лопес міг відкривати рахунок, але Різник зробив сейв ногою. Після цього була рівна гра. Наступний небезпечний момент виник на 25-й хвилині, коли Різник відбив удар від Канселу.

Через три хвилини “блаугранас” таки відкрили рахунок. Торрес був першим на добиванні, коли Лопес пробив у стійку. Арбітр переглянув VAR та вирішив зарахувати гол. На 36-й хвилині надактивний Лопес і сам забив гол.

На 59-й хвилині Торрес оформив дубль, але був офсайд. Через декілька миттєвостей захист “синьо-гранатових” “проспав” Судакова, і той переграв тер Стегена.

Знову забивати міг Лопес, але Різника врятувала стійка. На 83-й хвилині після подачі Азарова міг забивати Степаненко, але не влучив у ворота. Більше шансів “гірники” не мали.

Тепер Барселона має 9 очок і лідирує в квартеті. Шахтар з трьома балами посідає третю сходинку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *