Славія Прага – СК Дніпро-1: прогноз на матч кваліфікації Ліги Європи

Славія Прага - СК Дніпро-1

В четвер, 10 серпня, у матчі кваліфікації Ліги Європи відбудеться поєдинок Славія Прага – СК Дніпро-1.

Славія Прага – СК Дніпро-1

Деталі про матч: Поєдинок відбудеться на “Еден Арені” в Празі. Початок – о 20:00 за київським часом. Гра-відповідь відбудеться 17 серпня в Кошице.

Прогноз на гру: Славія досить добре почала сезон – три перемоги і різниця голів 7:2. Дніпро-1 також провів три гри, але якість гри не дуже чудова була. Враховуючи відсутність Довбика, який перейшов до Жирони, дасться в знаки. Сайт “Епоха Футболу” рекомендує придивитися до ставки або перемога Славії з Ф (0).

Альтернативна ставка: Дніпро-1 за три матчі сезону пропустив шість голів. Причому гол від Полісся стався тоді, коли команда Кучера довгий час була в більшості. Минулого сезону оборону дніпрян також не можна було назвати ідеальною, особливо в матчах єврокубків. Тому, ймовірно, можна ризикнути зі ставкою – індивідуальний тотал Славії більше 1,5.

Де відбудеться трансляція матчу можна ознайомитися в цій новині. Переможець цього протистояння в раунді плей-оф кваліфікації Ліги Європи зіграє з луганською Зорею.

Той, хто програє в дуелі Славія Прага – Дніпро-1, в плейоф кваліфікації Ліги конференцій позмагається з переможцем пари Лех (Польща) – Спартак Трнава (Словаччина).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *