Іспанський клуб гарантував собі вихід в плей-офф Ліги Європи: огляд матчу Бетіс – Рома (Відео)

Бетіс - Рома

Іспанський “Бетіс” зіграв унічию з італійською “Ромою” у матчі 4-го туру групового етапу Ліги Європи з рахунком 1:1. Зустріч відбулася у Севільї на стадіоні «Беніто Вільямарін».

На 34-й хвилині рахунок відкрив півзахисник “Бетіса” Серхіо Каналес, йому асистував Родрі Санчес. Гол у відповідь на 53-й хвилині забив форвард римлян Андреа Белотті, результативний пас на свій рахунок записав Мохамед Камара.

Бетіс – Рома 1:1

Голи: Каналес, 34 – Белотті, 53.

Бетіс: Браво – Руїбаль, Песселья, Луїс Феліпе, Міранда (Морено, 86) – Акуку, Гвардадо (Карвалью, 80), Родрі, Каналес (Родрігес, 80), Хоакін (Луїс Енріке, 69) – Вілліан Жозе (Іглесіас, 69).

Рома: Патрісіу – Залевскі, Манчіні, Смоллінг, Ібаньєс, Спінаццола (Вінья, 71) – Крістанте, Пеллегріні (Ель-Шаараві, 88), Матич (Камара, 46) – Абрахам, Белотті (Бове, 76).

Попередження: Гвардадо, Хоакін, Міранда, Родрі – Матич, Манчіні, Камара.

Огляд матчу: 

“Бетіс” очолює турнірну таблицю групи С, набравши 10 очок після чотирьох зустрічей. «Рома» — на другому рядку, заробивши чотири бали. Також чотири очки у «Лудогорця», який має в запасі матч із ХІКом.

У 5-му турі групового етапу «Бетіс» зіграє у гостях із «Лудогорцем» (27 жовтня), «Рома» зустрінеться у Фінляндії з ХІКом (27 жовтня).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *