Реал – Барселона: прогноз букмекерів на головний матч 9-го туру чемпіонату Іспанії

Реал - Барселона

В неділю, 16 жовтня, в рамках 9-го туру іспанської Ла Ліги відбудеться один з найбільш очікуваних матчів в усьому світовому футболі – мадридський Реал зустрінеться з Барселоною.

Поєдинок розпочнеться о 17:15 за київським часом. Пройде зустріч в столиці Іспанії, місті Мадрид, на величному стадіоні Сантьяго Бернабеу.

Матч буде надзвичайно важливим для обох команд, адже в разі перемоги одна з них одноосібно очолить турнірну таблицю і же матиме хоча б якусь перевагу над головним конкурентом за чемпіонський трофей.

Прогноз на матч Реал – Барселона 16 жовтня

Обидва колективи підходять до очного протистояння в дев’ятому турі з однаковою кількістю зароблених балів – по 22. Як Реал, так і Барселона змогли виграти по 7 матчів і по одному звести до нічийного результату, а в графі поразки в обох команд – нулі.

Тим не менше, експерти та аналітики змогли виділити хоч і не явного, але все ж фаворита цього матчу –  мадридський клуб гратиме вдома, а тому можливо підтримка місцевих фанатів принесе їм додаткові сили на цю гру.

Прогноз букмекерів на матч Реал – Барселона:

  • Перемога Реала: 2,20 – 2,25
  • Нічия: 3,55 – 3,65
  • Перемога Барселони: 3,0-3,1

Цікаво також і те, що букмекери прогнозують досить рівну гру в першому таймі. Якщо вас цікавлять ставки, то на те, що перша половина поєдинку завершиться внічию коефіцієнт набагато нижчий (біля 2,4), ніж на такий самий підсумковий результат, але все одно дуже “спокусливий”.

Найбільш очікуваним рахунком цього матчу аналітики вважають перемогу “королівського клубу” з рахунком 2:1. В той же час коефіцієнт на розгромну перемогу Реала дорівнює близько 7,6.

На тижні мадридський Реал в рамках Ліги чемпіонів зустрівся з донецьким Шахтарем. Поєдинок для “королівського клубу” видався досить важким і вони змогли вирвати нічию лише на останніх секундах зустрічі. Але навіть такий результат дозволив команді Карло Анчелотті гарантувати собі вихід в плей-офф головного клубного турніру.

Барселона також провела поєдинок в ЛЧ і також зіграла в нічию, але присмак в неї був набагато більш гірким, ніж в Реала. Каталонцям необхідно було перемагати в матчі з Інтером, щоб мати дуже непогану можливість вийти в плей-офф турніру.

Тим не менше, навіть геніального Роберта Левандовські було замало, щоб переграти міланський клуб. Тепер Барселона може не вийти в плей-офф навіть якщо виграє обидва свої матчі, що залишилися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *