Динамо – Штурм: які канали покажуть матч 3-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів

Ренн – Динамо

У середу, 3 серпня, київське “Динамо” у рамках третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА зіграє проти австрійського “Штурму“.

Номінально домашній матч біло-сині вимушено зіграють у польському місті Лодзь на стадіоні ЛКС імені Владислава Крола. Обслужить матч бригада арбітрів із Франції. Головним рефері виступить Франсуа Летесьє. Допомагатимуть йому співвітчизники Сиріль Мюньє та Меді Рамуні, роль четвертого рефері виконає Жеремі Стінат.

Як стало відомо напередодні, починаючи з цього сезону на матчах цієї стадії ЛЧ буде задіяна система відеоповторів для допомоги арбітрам (VAR). За роботою VAR на матчі “Динамо” – “Штурм” слідкуватиме П’єр Гаюст.

Динамо – Штурм: трансляція

У прямому ефірі в Україні матч буде доступний на телеканалі Setanta Sports та OTT-сервісі setantasports.com.

Також із 15-хвилинною затримкою матч “Динамо” – “Штурм” покаже канал “2+2”.

Початок зустрічі – о 21:00 за київським часом.

Додамо, що переможець двоматчевого протистояння “Динамо” – “Штурм” вийде в раунд плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів, де за путівку до групового етапу битиметься переможець дуелі “Юніон” (Бельгія) – “Рейнджерс” (Шотландія) або “Бенфіка” (Португалія) – “Мітьюлланд” (Данія). Команда, що програла, у свою чергу, потрапить до групового етапу Ліги Європи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *