Фенербахче за 12 мільйонів євро хоче придбати бразильця, який не заграв в Динамо

Екс-футболіст київського Динамо Дуду може підсилити майбутього суперника киян по кваліфікації Ліги чемпіонів турецький Фенербахче.

Про це пише портал somosfanaticos з посиланням на турецькі ЗМІ. Його в команді хоче бачити наставник Жорже Жезус, який очолив “канарок” близько місяця тому.

Нинішній клуб гравця Палмейрас отримав пропозицію в розмірі 64 мільйонів бразильский реалів, що складає десь близько 12 мільйонів євро. Тим не менш, проти переїзду виступає сам футболіст, він абсолютно щасливий у складі “зелених”.

Дуду – вихованець Крузейро. Клуб віддавав його до оренди в Корітібу. В 2011 році гранд українського футболу заплатив за нього п’ять мільйонів євро, проте в складі “біло-синіх” гравець не зміг реалізувати себе. В УПЛ на його рахунку лише 2 голи в 24 поєдинках. Кияни віддавали його в оренду до Греміо.

В 2015 році він перейшов в Палмейрас. Загалом за клуб з Сан-Паулу в чемпіонаті Бразилії вінгер провів 175 матчів і забив 43 голи. З командою він виграв 8 титулів, в тому числі двічі Кубок Лібертадорес. На його рахунку 3 матчі за збірну Бразилії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *