Фенербахче підсилив склад екс-гравцем Боруссії Д

Вінгер збірної Туреччини Емре Мор підсилив Фенербахче. Саме цей клуб буде суперником київського Динамо в рамках кваліфікації Ліги чемпіонів.

Перехід підтвердила прес-служба “канарок”. Договір розраховано на три роки. Про фінансові аспекти угоди поки не розголошується, але за попередніми даними трансфер обійшовся клубу в 2-3 мільйони євро. Також в договір включений пункт про виплату 20% від суми майбутнього продажу.

До цього 24-річний футболіст два роки грав за Карагюмрюк. В минулому сезоні він зіграв у 26 поєдинках Суперліги, в яких забив 5 голів і віддав 3 результативні передачі.

Емре Мор подавав великі надії. Літом 2016 року Боруссія Д заплатила за нього майже 10 мільйонів євро данському Нордшелланду. Через рік іспанська Сельта придбала його за 13 мільйонів євро. Клуб з Віго віддавав його до оренди в Галатасарай та Олімпіакос.

Зараз його ціна на порталі transfermarkt – 1,7 мільйонів євро. В 2016 коштував 5 мільйонів євро. Футболіст провів 15 матчів за національну збірну Туреччини з футболу, зумів відзначитись одним забитим м’ячем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *