Домагой Віда пояснив, чому він вирішив підписати контракт з ФК АЕК

Домагой Віда

Хорватський захисник Домагой Віда прокоментував клубній прес-службі ФК АЕК, чому він вирішив приєднатись саме до команди з Афін.

“Чесно кажучи, цього разу було трохи складніше визначитися зі своїм майбутнім. Але я прийняв рішення на користь АЕКа, почувши багато про цей клуб. Я знав, що це великий клуб, але мені розповіли про вболівальників, про те, що будується дуже гарний стадіон, про те, що Афіни — гарне місто для життя.

І, зрештою, найважливішим для мене був мій спортивний успіх. Я міг би піти в інше місце — побігти за грошима, але вирішив приїхати в Афіни і боротися за чемпіонство і всі титули, які ми можемо виграти з АЕКом.

Моя особиста мета— бути настільки кращим, наскільки я можу ним бути. Продовжувати дізнаватись якнайбільше про футбол.

Я прийшов сюди, бо мені запропонували участь у проекті, який допоможе мені стати кращим. Тому моя мета— стати ще кращим гравцем і забрати додому ще кілька трофеїв, щоб, коли я закінчу свою кар’єру, я міг встати вранці і побачити їх зі своїми дітьми“, — сказав Домагой Віда.

Нагадаємо, що Віда грав за Динамо з 2013 по 2018 рік. Також хочемо нагадати, що на цьому тижні “біло-сині” проведуть матч ЛЧ проти Штурма. Ми присвятили декілька статей на цю тему.

Згадали історію протистоянь Динамо проти австрійських команд

Написали про 5 головних перемог Штурма в єврокубках

А також згадали склад Металіста, який не зміг пройти клуб з Грацу в ЛЄ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *